
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
|
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Hírek, cikkek, információk
Letölthető anyagok
Sikeres fogantatás - ingyenes e-bookKalkulátorok
Terhességi kalkulátor és szülés kalkulátor Ovulációs kalkulátor BMI; testtömeg-index kalkulátor Babaméret kalkulátor Magzat méret kalkulátor Babahoroszkóp kalkulátor Baba neme kalkulátor Baba vércsoport kalkulátortétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!